<

ScratchNoMore

Om uw vloeren nog duurzamer te maken is Conflex Afdichtingen voortdurend bezig met innovatie. Voorkomen van krassen is een belangrijke voorwaarde voor duurzaamheid. Daarvoor is Conflex Afdichtingen een samenwerkingsverband aangegaan met Scratchnomore producent van hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van meubilair voorkomt.

Duurzaam behoud van vloeren

Conflex Afdichtingen kan daardoor complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten stoel- en tafelpoten leveren. De systemen zijn ontwikkeld vanuit jarenlange ervaring in vloerbescherming. Door de eenmalige bevestiging van het basisdeel, die ook behouden blijft bij vervanging van het, eenvoudig te wisselen, beschermingsvoetje, is het systeem bovendien kostenbesparend.

 

Wilt u weten wat dit voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!

Direct Contact

* Verplichte velden

Uitgelicht

  • Kunststofvloeren

    Kunststofvloeren hebben veel voordelen: makkelijk in onderhoud met een moderne uitstraling. Professioneel onderhoud met kwaliteitsproducten is echter van belang. 

Kwaliteit en veiligheid

Conflex streeft continu naar verbetering van kwaliteit en veiligheid. Veiligheid voor onze medewerkers en bewoners/passanten is natuurlijk een absolute voorwaarde. Conflex is hiervoor V.C.A.** gecertificeerd.

 

SKG IKOB VCA

 

NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis nieuwsbrief en u ontvangt het laatste nieuws over Conflex.
* Verplichte velden