<

Cultuurcampus Utrecht

Conflex heeft de vloeren van de gangen rondom de sporthal en de kleedkamers voorzien van een nieuwe kunststofvloerafwerking. Dit was noodzakelijk omdat er schades waren geconstateerd tot in de egalisatie laag van de gangen, alsmede afbrokkelende vloerdelen vooral langs de aansluitingen met de zaal en er was sprake van onthechting van de coating en seal laag in de kleedkamers. Er werd gekozen voor duurzaam herstel van de beschadigde vloerdelen, waarbij de gietlaag en egalisatie laag ter plaatse van de verbindingsgang tussen bergingen/kleedkamers en sportzaal werd verwijderd. Kleine deelreparaties aan de epoxy gietvloeren van de kleedkamers en bergingen werden uitgevoerd en na het aanbrengen van een nieuwe egalisatie laag in de gangen werden respectievelijk een elastische gietlaag en gekleurde seallagen in de gangen en kleedkamers aangebracht.

 

Door de werkzaamheden tijdens de kerstvakantie uit te voeren werden de sporters niet gedupeerd. Zij konden na de winterstop weer direct gebruikmaken van de faciliteiten.

 

Over Cultuurcampus

Sporthal Cultuurcampus staat in Vleuterweide (Leidsche Rijn). De campus biedt onderdak aan veel organisaties en instellingen, zoals het Amadeuslyceum, een  muziek- en dansschool en een welzijncentrum met peuterspeelzaal. Daarnaast is er een vestiging van de gemeentebibliotheek, een kerkelijk centrum en een dagopvang voor mensen met een verstandelijke beperking.  

Lees meer over onze dienst: Vloeren

Direct Contact

* Verplichte velden