<

Projecten

Vloerrenovatie bij Total tankshops

Vloerrenovatie bij Total tankshops

Conflex renoveerde in tien Total tankshops de vloer door over de bestaande tegelvloer een strakke, onderhoudsvriendelijke polyurethaan gietvloer met antislip-laag aan te brengen.

Brugvoegen voor een dubbele zekerheid

Brugvoegen: een dubbele zekerheid!

Een brugvoeg is een overlappende strook voegmassa die op het beton of coatingsysteem aangebracht wordt. Een brugvoeg die in combinatie met een traditionele ondervoeg wordt uitgevoerd geeft dubbele zekerheid.

Cultuurcampus Utrecht

Cultuurcampus Utrecht

Conflex heeft de vloeren van de gangen rondom de sporthal en de kleedkamers voorzien van een nieuwe kunststofvloerafwerking. Dit was noodzakelijk omdat er schades waren geconstateerd

PU-gietvloer voor Koninklijke Auping in Gouda

Kunststof gietvloeren, mooi en makkelijk in onderhoud!

Conflex is specialist in vloeren, een daarvan is polyurethaan gietvloeren. De PU-gietvloeren kunnen in elke kleur worden geleverd, zijn naadloos, geluiddempend, antislip, makkelijk te onderhouden en laten ruimtes optisch vaak groter lijken.

Decoratieve PU-gietvloer

Decoratieve PU-gietvloer

Onlangs werd de vernieuwde Aro Fashiongear geopend met een winkelruimte van bijna 6000 m². Een uitgebreide winkel met een breed assortiment en veel bekende merken. Conflex realiseerde een decoratieve PU-gietvloer voor de winkelketen uit Oene.

Reiniging & onderhoud

Reiniging & onderhoud

Conflex Oppervlaktebehandeling verzorgt de reiniging van kunststof vloerafwerkingen en geeft u gericht onderhoudsadvies.

Direct Contact

* Verplichte velden