<

Disclaimer

Aansprakelijkheid

Conflex Afdichtingen streeft er naar om de gebruiker van conflexafdichtingen.nl zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. Conflex Afdichtingen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie die wordt aangeboden.

 

Privacy

Conflex Afdichtingen respecteert de privacy van alle bezoekers. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door Conflex Afdichtingen zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens invoert gaat u hiermee akkoord.

 

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Conflex Afdichtingen worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.

Contact

Tweelingenlaan 51
7324 AP Apeldoorn

T +31(0)55-76 30 850
90b574bcc6b9ba9176c1b5bdc0c8c38ebdc2bac394b7c3c2bac0b9cccc82c2c07692bdc2bac394b7c3c2bac0b9cccc82c2c09083b592e9AyR5Ak1TgwEKVXzgVOZ0wbf9aGtR2caesar- javascript is uitgeschakeld -

Uitgelicht

  • Kunststofvloeren

    Kunststofvloeren hebben veel voordelen: makkelijk in onderhoud met een moderne uitstraling. Professioneel onderhoud met kwaliteitsproducten is echter van belang. 

Kwaliteit en veiligheid

Conflex streeft continu naar verbetering van kwaliteit en veiligheid. Veiligheid voor onze medewerkers en bewoners/passanten is natuurlijk een absolute voorwaarde. Conflex is hiervoor V.C.A.** gecertificeerd.

 

SKG IKOB VCA

 

NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis nieuwsbrief en u ontvangt het laatste nieuws over Conflex.
* Verplichte velden