<

Over Conflex

Conflex is een kredietwaardige innovatieve specialist met een hoog kennisniveau voor klantgerichte oplossingen. Bovendien is Conflex als onderdeel van BSG Vaassen Lean georganiseerd, heeft een platte organisatie en korte lijnen. Conflex kan mede door de groep bedrijven oplossingen bieden voor niet alledaagse bouwkundige en infraproblemen.

Conflex streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit en werkt voor overheden, woningcorporaties, VvE's, vastgoedbeheerders, industrie, nutsbedrijven en bouwbedrijven. Door haar martieme kennis is Conflex bovendien partner van bouwers van luxe jachten.

De opdrachtgever krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding door de bundeling van vakbekwaamheid, ervaring en innovatie. Voor dat laatste zoekt Conflex in nauwe samenwerking met leveranciers en laboratoria continu naar productverbetering en -vernieuwing. Omdat veiligheid voor onze medewerkers, maar ook voor bewoners/passanten voor Conflex de hoogste prioriteit heeft, is het bedrijf VCA** gecertificeerd. Conflex werkt conform BRL 3201, Cur-118, EN1504 en KOMO.

Contact

Tweelingenlaan 51
7324 AP Apeldoorn

T +31(0)55-76 30 850
9bc07fc7d1c4c59c81ccc0c8cbd3ce99c8cdc5ce9fc2cecdc5cbc4d7d78dcdcb819dc8cdc5ce9fc2cecdc5cbc4d7d78dcdcb9b8ec09dUR1xnsH13kTgwvLshUOZhhClhHOrrzncaesar- javascript is uitgeschakeld -

Uitgelicht

  • Kunststofvloeren

    Kunststofvloeren hebben veel voordelen: makkelijk in onderhoud met een moderne uitstraling. Professioneel onderhoud met kwaliteitsproducten is echter van belang. 

Kwaliteit en veiligheid

Conflex streeft continu naar verbetering van kwaliteit en veiligheid. Veiligheid voor onze medewerkers en bewoners/passanten is natuurlijk een absolute voorwaarde. Conflex is hiervoor V.C.A.** gecertificeerd.

 

SKG IKOB VCA

 

NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis nieuwsbrief en u ontvangt het laatste nieuws over Conflex.
* Verplichte velden