204_2010_Enschede_NS_vloeren_008

Vakbekwaamheid, innovatie en kennis. Dat is conflex.

Conflex

Conflex is een kredietwaardige innovatieve specialist met een hoog kennisniveau voor klantgerichte oplossingen. Conflex is onderdeel van Freyssinet Oost en heeft een platte organisatie en korte lijnen. Conflex kan mede als onderdeel van de internationale groep oplossingen bieden voor niet alledaagse bouwkundige en constructieve problemen. 

Trots op . . .

  • VCA** gecertificeerd
  • Conflex werkt conform BRL 3201, Cur-118, EN1504 en KOMO
  • Onderdeel van Freyssinet
203_2013_Deventer_BYK_Cera_001

Excellente dienstverlening

Conflex streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit en werkt voor de industrie in brede zin van het woord. Klant- en oplossingsgericht wordt gezocht naar de meest optimale oplossingen voor vloerafwerking, wandafwerking, betonherstel en bescherming en duurzame constructies.  

Conflex is onderdeel van een internationaal netwerk van professionals

Conflex is onderdeel van Freyssinet in Nederland en heeft zich gespecialiseerd in industriële renovatieprojecten. Dat past binnen de focus van Freyssinet als internationaal  toonaangevend specialist. Freyssinet levert technieken voor het beschermen, repareren, versterken en onderhouden van objecten, welke cruciaal zijn voor ons dagelijks leven, zoals afvalwater- en drinkwatergerelateerde gebouwen, industriële locaties, woonlocaties en energiecentrales. Veelvoorkomende opdrachten zijn inspectie- en reparatietechnieken op gebied van spuitbeton, constructieve versterking middels carbonverlijmig, versterking met voorspanning, het aanpassen van draagconstructies en kathodische bescherming. Freyssinet voert door heel Nederland projecten uit.

Bezoek freyssinet.nl
conflex-landkaart_grijs_2

Freyssinet is betrokken bij talloze projecten verspreid over vijf continenten. Het bedrijf is daarmee wereldleider binnen zijn specialisaties:

  • voorspanning,
  • bouwmethodes,
  • tuiconstructies,
  • constructieonderdelen,
  • structurele reparatie en versteviging,
  • structureel onderhoud.

 

Deze activiteiten worden verricht aan uiteenlopende bouwwerken, zoals civiele kunstwerken, gebouwen, wolkenkrabbers, industriële installaties, energiecentrales, offshore platformen, transport- en sportinfrastructuur en meer. 

Freyssinet is een dochteronderneming van de Soletanche Freyssinet Groep, wereldleider in de grondmechanica, bouwwerken en de nucleaire sector.

Neem contact 
met ons op