<

Soletanche - Freyssinet neemt Conflex over

Het Franse concern Soletanche - Freyssinet heeft de aandelen van Concreet Betonherstel, Conflex en Concept Ingenieurs overgenomen. De activiteiten worden ondergebracht binnen de business line Freyssinet.

 

De huidige kantoren worden behouden en de drie bedrijven worden naast de overige Freyssinet bedrijven in Nederland gepositioneerd. Uw contactpersonen blijven onveranderd. De overname maakt deel uit van de groeistrategie van Freyssinet op de beheer-, onderhoud- en reparatiemarkt.

 

In Nederland worden de activiteiten verricht vanuit Freyssinet Nederland, Tebecon, Concreet Betonherstel, Conflex en Concept Ingenieurs.

 

Soletanche - Freyssinet werkt met meer dan 22.000 medewerkers vanuit 120 landen om haar klanten een ongeëvenaard aanbod van specialistische producten en diensten te kunnen aanbieden, lokaal bijeen gebracht en aangevuld met internationale kennis en expertise.

 

Kijk voor meer informatie op:

www.soletanchefreyssinet.com
www.freyssinet.nl
www.tebecon.nl
www.concreetbetonherstel.nl
www.conceptingenieurs.nl
www.conflexx.nl

 

 

Direct Contact

* Verplichte velden

Uitgelicht

  • Kunststofvloeren

    Kunststofvloeren hebben veel voordelen: makkelijk in onderhoud met een moderne uitstraling. Professioneel onderhoud met kwaliteitsproducten is echter van belang. 

Kwaliteit en veiligheid

Conflex streeft continu naar verbetering van kwaliteit en veiligheid. Veiligheid voor onze medewerkers en bewoners/passanten is natuurlijk een absolute voorwaarde. Conflex is hiervoor V.C.A.** gecertificeerd.

 

SKG IKOB VCA

 

NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis nieuwsbrief en u ontvangt het laatste nieuws over Conflex.
* Verplichte velden