<

Conflex en Concreet trakteren bewoners op buffet

Bewoners van een woon- en zorgcentrum in Hoogeveen zijn door Conflex, Concreet en Woningcorporatie Woonconcept getrakteerd op een uitgebreid buffet. Daarmee werden zij bedankt voor hun medewerking en geduld tijdens werkzaamheden die de afgelopen tijd zijn uitgevoerd.

In samenwerking met zusterbedrijf Concreet, heeft Conflex diverse herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan ruim 2.200 vierkante meter vloer in een woon- en zorgcentrum in Hoogeveen. Op de begane grond en de zes verdiepingen van het woon- en zorgcentrum zijn de vloeren, die in slechte staat waren, hersteld. Om onveilige situaties te voorkomen zijn op alle verdiepingen in eerste instantie alle loszittende en slecht helende delen verwijderd, waarna alle vloeren zijn voorzien van een nieuwe gietvloer. Dat geeft de vloeren ook weer een frisse en eigentijdse uitstraling.

De herstelwerkzaamheden zijn gedaan in opdracht van Woningcorporatie Woonconcept. Om de bewoners van het woon- en zorgcentrum te bedanken voor alle inspanningen, geduld en medewerking tijdens de werkzaamheden kregen zij een uitgebreid buffet aangeboden door Concreet en Conflex, in samenwerking met Woningcorporatie Woonconcept.

Direct Contact

* Verplichte velden

Uitgelicht

  • Kunststofvloeren

    Kunststofvloeren hebben veel voordelen: makkelijk in onderhoud met een moderne uitstraling. Professioneel onderhoud met kwaliteitsproducten is echter van belang. 

Kwaliteit en veiligheid

Conflex streeft continu naar verbetering van kwaliteit en veiligheid. Veiligheid voor onze medewerkers en bewoners/passanten is natuurlijk een absolute voorwaarde. Conflex is hiervoor V.C.A.** gecertificeerd.

 

SKG IKOB VCA

 

NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis nieuwsbrief en u ontvangt het laatste nieuws over Conflex.
* Verplichte velden