<

Maritiem

Conflex heeft een uitstekende reputatie in de maritieme sector. Het inrubberen van naden tussen teakhouten delen, sealen van aansluitnaden tussen dek en romp tegen opbouw en goten, afdichten van doorvoeringen en sealen van aansluitingen tegen RVS behoort tot de specialismen van Conflex. Voor als het echt waterdicht moet zijn. Het verlijmen en afwerken van beglazing van jachten en schepen behoort ook tot onze specialiteit.

Conflex heeft een eigen afwerkingsysteem ontwikkeld voor het sealen van aansluitnaden. Met de juiste voorbehandeling en het gebruik van de benodigde primers worden de aansluitvoegen voorzien van een hoogwaardige UV-bestendige afdichtingkit. Na voldoende droogtijd van het rubber worden de voegen strak afgewerkt. Een uitgebalanceerd proces is een waarborg voor de kwaliteit van de waterafdichting. Het resultaat is een waterdicht dek met een bijzondere uitstraling.

 

Beglazing

Voor de beglazing van een jacht wordt gebruik gemaakt van ruitenlijm die verouderings- en weersinvloedbestendig is. De methode die Conflex hiervoor gebruikt is waterdicht en duurzaam.

 

Afdichtkitten

In de jacht- en scheepsbouw zijn er talloze onderdelen waarvoor een goede afdichting moet zijn gewaarborgd. Conflex werkt voor veel vooraanstaande jacht- en scheepsbouwers en heeft ruime ervaring met specifiek maritieme afdichtingen.

Uitgelicht

  • Kunststofvloeren

    Kunststofvloeren hebben veel voordelen: makkelijk in onderhoud met een moderne uitstraling. Professioneel onderhoud met kwaliteitsproducten is echter van belang. 

Kwaliteit en veiligheid

Conflex streeft continu naar verbetering van kwaliteit en veiligheid. Veiligheid voor onze medewerkers en bewoners/passanten is natuurlijk een absolute voorwaarde. Conflex is hiervoor V.C.A.** gecertificeerd.

 

SKG IKOB VCA

 

NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis nieuwsbrief en u ontvangt het laatste nieuws over Conflex.
* Verplichte velden