<

Industrie

Als beheerder van industrieel vastgoed en van infra locaties, weet u hoe belangrijk het is om veilig en binnen afgesproken tijdskaders werkzaamheden on-site te laten verrichten. Conflex is specialist in Industrieel Onderhoud. We ontwerpen, samen met u, oplossingen voor onderhoudsvraagstukken. Waarbij veiligheid, duurzame oplossingen en overlastminimalisatie voor uw productieproces centraal staan. Of het nu gaat om een enkele voegovergang of een complete betonrenovatie en staalconservering in uw industriële complex, Conflex heeft de oplossing voor u.

Profiteer van onze specialistische kennis en ervaring, zodat wij u kunnen ontzorgen tijdens een onderhoudsperiode of industriële herbestemming.

Uitgelicht

  • Kunststofvloeren

    Kunststofvloeren hebben veel voordelen: makkelijk in onderhoud met een moderne uitstraling. Professioneel onderhoud met kwaliteitsproducten is echter van belang. 

Kwaliteit en veiligheid

Conflex streeft continu naar verbetering van kwaliteit en veiligheid. Veiligheid voor onze medewerkers en bewoners/passanten is natuurlijk een absolute voorwaarde. Conflex is hiervoor V.C.A.** gecertificeerd.

 

SKG IKOB VCA

 

NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis nieuwsbrief en u ontvangt het laatste nieuws over Conflex.
* Verplichte velden