<

Markten

Industrie

Industrie

We ontwerpen, samen met u, oplossingen voor industriële onderhoudsvraagstukken. Waarbij veiligheid, duurzame oplossingen en overlastminimalisatie voor uw productieproces centraal staan.

Utiliteit

Utiliteit

De utitliteitsbouw is een ruim begrip. Conflex heeft de expertise voor het onderhoud aan kantoren, scholen, ziekenhuizen, parkeergarages en bijvoorbeeld warehouses.

Retail

Retail

Een goede vloer verkoopt! Conflex is specialist in vloeren, een daarvan is Polyurethaan gietvloeren.

Wonen

Wonen

Totale renovaties, opplusprojecten maar ook onderhoud aan galerijen en conservering behoren tot de standaard diensten van Conflex voor woningbouwcorporaties en VvE’s.

Infra

Infra

Onderhoud aan kunstwerken, voetgangersbruggen en bijvoorbeeld ecoducten maken deel uit van het portfolio van Conflex.

Nutsbedrijven

Nutsbedrijven

Waterzuiveringsinstallaties, energieschakelcentra of bedrijven in de afvalrecycling maken gebruik van de diensten van Conflex.

Sport & vrije tijd

Sport & vrije tijd

Het repareren en coaten van een zwembad, nieuwe belijningen in het bad, nieuwe vloeren in de kleedkamers van een sporthal zijn belangrijke onderdelen van de dienstverlening van Conflex.

Maritiem

Maritiem

Het inrubberen van naden tussen teak-houten delen, sealen van aansluitnaden tussen dek en romp tegen opbouw en goten, afdichten van doorvoeringen en sealen van aansluitingen tegen RVS behoort tot onze specialismen.

Direct Contact

* Verplichte velden

Uitgelicht

  • Kunststofvloeren

    Kunststofvloeren hebben veel voordelen: makkelijk in onderhoud met een moderne uitstraling. Professioneel onderhoud met kwaliteitsproducten is echter van belang. 

Kwaliteit en veiligheid

Conflex streeft continu naar verbetering van kwaliteit en veiligheid. Veiligheid voor onze medewerkers en bewoners/passanten is natuurlijk een absolute voorwaarde. Conflex is hiervoor V.C.A.** gecertificeerd.

 

SKG IKOB VCA

 

NOA Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze gratis nieuwsbrief en u ontvangt het laatste nieuws over Conflex.
* Verplichte velden