285_2014_Pand_004

Disclaimer

Aansprakelijkheid

Conflex Afdichtingen streeft er naar om de gebruiker van conflexafdichtingen.nl zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. Conflex Afdichtingen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie die wordt aangeboden.

Privacy

Conflex Afdichtingen respecteert de privacy van alle bezoekers. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door Conflex Afdichtingen zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens invoert gaat u hiermee akkoord.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Conflex Afdichtingen worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.

Contact

Tweelingenlaan 51
7324 AP Apeldoorn

T +31(0)55-76 30 850
info@conflexx.nl