203_2015_Auping_Enschede_019

Langdurige bescherming met een wandcoating van Conflex

Wandcoatings

Wandcoatings zijn er om beton te beschermen en te verfraaien. Door het toepassen van een coating is een betonwand op relatief eenvoudige wijze langdurig beschermd tegen weersinvloeden of vervuilingen. 

Dat voorkomt aantasting van het beton. Daarnaast heeft het verfraaien van een wand een enorme positieve invloed op het veiligheidsgevoel in bijvoorbeeld parkeergarages en tunnels.

Conflex-parkeergarage-Arnhem-20200903_0017

Onze onderzoeksmethoden

Om de toepassingsmogelijkheid van een wandcoating te garanderen, dient de wand vooraf te worden onderzocht. Op basis daarvan kan worden bepaald of het gewenste eindresultaat haalbaar is. In veel gevallen moet er voorafgaande aan de coating herstelwerk worden gedaan. Daarnaast willen we graag een dichte coating opleveren. Daarom moet ook de ondergrond vrij zijn van onregelmatigheden en poriƫn. Conflex beoordeelt op locatie de vereiste stappen en neemt deze mee in het totale voorstel.

Onze oplossingen

Wandcoatings zijn gemaakt voor verticale toepassing en moeten daarom strikt gescheiden worden van vloercoatings. Conflex kan deze keuze voor u maken. Wij bieden met de juiste productsystemen een duurzame oplossing die aansluit op uw wens. Een systeem tegen carbonatatie, graffiti, chemicaliƫn, olie en vetten, verfraaiing: Conflex biedt het allemaal met een eindresultaat dat vooraf is vastgesteld.

Conflex-parkeergarage-Arnhem-20200916_0022
Neem contact 
met ons op