204_2008_Apeldoorn_ESA_006

Ga voor een duurzame betonreparatie

Betonreparatie

Betonreparatie begint uiteraard met de sanering van slecht, loszittend of aangetast beton. Deze delen worden weggenomen tot achter de eventueel aangetaste wapening. Voor een duurzame reparatie móet alles weg wat slecht is. Dat is arbeidsintensief, maar de enige juiste keuze. 

Repareren doen we handmatig of, in het geval van grotere schades, met de spuitmethode. De specifieke vraag bepaalt de methode die we toepassen. Met onze kennis en uitgebreide equipment hebben we voor elke vraag een oplossing.

Conflex-schadebeelden-012

Onze onderzoeksmethoden

Het onderzoek van wanden begint altijd met een optische analyse van de situatie, gevolgd door het afkloppen van de wand om losse en holle plekken te traceren. Is nader onderzoek noodzakelijk? Dan passen we destructieve methoden toe of doen we onderzoek met meetapparatuur en scans. In samenwerking met een ingenieursbureau weten we elke situatie in beeld te brengen en te analyseren.

Onze oplossingen

Betonreparaties dienen te worden uitgevoerd na een grondige analyse voor een duurzame oplossing. Onze gecertificeerde betonreparateurs zijn hiertoe bevoegd en weten exact wat er verwacht wordt. Wij werken niet met producten, maar met beproefde herstelsystemen. Afhankelijk van de gestelde eisen die voortvloeien uit het onderzoek kiezen we een systeem met constructieve of esthetische eigenschappen. Deze herstelsystemen kunnen als basis gelden voor een wandcoatingsysteem of als eindresultaat bij zichtbeton. 

204_2008_Apeldoorn_ESA_009
Neem contact 
met ons op