204_2008_Apeldoorn_ESA_006

Altijd een geslaagde wandrenovatie

Wanden en afwerking

Conflex heeft de oplossing voor complexe herstelwerkzaamheden en afwerking van wanden. Een gedegen voorbereiding, analyse en een plan van aanpak zijn de eerste vereisten voor een geslaagde wandrenovatie. Werken met beton vereist kennis en ervaring om de juiste reparatie- en afwerkmethode in te kunnen zetten. Bij Conflex werken mensen met deze specifieke kennis. Wij zetten deze kennis graag in voor uw project.

Betonreparatie

204_2008_Apeldoorn_ESA_006

Betonreparatie begint uiteraard met de sanering van slecht, loszittend of aangetast beton. Deze delen worden weggenomen tot achter de eventueel aangetaste wapening. Voor een duurzame reparatie m√≥et alles weg wat slecht is. Dat is arbeidsintensief, maar de enige juiste keuze. 

LEES MEER

Wandcoating

Conflex-parkeergarage-Arnhem-20200903_0017

Wandcoatings zijn er om beton te beschermen en te verfraaien. Door het toepassen van een coating is een betonwand op relatief eenvoudige wijze langdurig beschermd tegen weersinvloeden of vervuilingen. Dat voorkomt aantasting van het beton. Daarnaast heeft het verfraaien van een wand een enorme positieve invloed op het veiligheidsgevoel in bijvoorbeeld parkeergarages en tunnels.

LEES MEER
Neem contact 
met ons op