203_2016_Attero_Wilp_016

Altijd de juiste oplossing in vloerreparatie

Vloerreparatie

Betonvloeren slijten, corroderen of breken door mechanische of chemische belasting. Daarnaast kan er sprake zijn van scheurvorming door een verkeerde bouwmethode of overbelasting van de vloer. In de werkmethode van Conflex worden onderzoek en analyse gecombineerd tot een klantgerichte oplossing.

Belangrijk voor een juiste oplossing is het bepalen van de oorzaak van de schadevorming. Met de juiste diagnose kan een duurzame oplossing worden geboden. Wij kijken daarbij goed naar de belasting op de betreffende vloerdelen en combineren dat met onze productkennis om tot een juiste oplossing te komen.

onderzoek-vloer

Onze onderzoeksmethoden

Afhankelijk van de situatie beoordelen wij of een visuele beoordeling in combinatie met desk-research voldoende is om een advies te kunnen geven voor herstel. Doorgaans is een destructief onderzoek echter de beste keuze. Bij deze onderzoeksmethode wordt een deel verwijderd om een analyse te kunnen uitvoeren. Tevens kan een kernboring onderdeel uitmaken van een volledig onderzoek en de analyse. Vooropgesteld: wij komen op locatie de schade opnemen.

Onze oplossingen

Vloerherstel kent vele oplossingen. Wij vinden het belangrijk om tot een duurzame oplossing te komen zodat uw processen slechts éénmalig gestoord worden. Voor een krachtig herstel is de keuze voor de juiste materialen een vereiste. Aan de hand van het onderzoek kunnen we kiezen uit verschillende materiaalsoorten zoals cementgebonden, epoxygebonden en zelfs flexibele oplossingen. Samen met u bepalen we welke oplossing de juiste is voor uw specifieke situatie.

203_2013_Apeldoorn_Remeha_003
Neem contact 
met ons op