Conflex-parkeergarage-Arnhem-20200901_0007

Esthetische en beschermende vloercoatings

Vloercoating

Vloercoatings voor beton hebben een beschermende en een esthetische functie. Coating zorgt ervoor dat de constructievloer wordt beschermd en onderhoudsarm wordt. Vloercoating heeft ook een positieve invloed op het werkplezier en verbetert de veiligheid.  

Een vloervloercoating is bij ons meer dan een betonverf of rollaag. Voor een juiste keuze is een duidelijke opgave van eisen bepalend. Een coating is namelijk niet een product, maar een systeem. Uitgebreid onderzoek naar de ondergrond, het belastingniveau en specifieke eisen is essentieel. Daarnaast spelen esthetische eisen en veiligheid een belangrijke rol.

Conflex-coatingen-divers-20200318_0001

Onze onderzoeksmethoden

Het onderzoek richt zich op de bestaande ondergrond, de belasting, veiligheid en de esthetische wens van de opdrachtgever. Het type ondergrond, vervuiling, scheurvorming en vochtigheid bepalen de eerste laag of lagen van het systeem. Visueel onderzoek is noodzakelijk, maar ook technisch onderzoek met meetapparatuur levert veel informatie op. Destructief onderzoek als breken en boren is bij twijfel noodzakelijk. Vooropgesteld: wij komen op locatie de situatie opnemen en het pakket van eisen bespreken.

Onze oplossingen

Onze uitstekende relatie met technische partners stelt ons in staat om de juiste keuze te maken voor elke specifieke situatie. Wij kunnen voor elke ondergrond het juiste systeem bieden op het gebied van vloercoatings. Het eisenpakket bepaalt de keuze voor eopoxy-gebonden of polyurethaan-gebonden productsoorten. Hierbij houden wij rekening met de meest economische keuze, duurzaamheid, veiligheid, snelheid en systeemopbouw. Samen met u bepalen we het gewenste eindresultaat.

Conflex-coatingen-divers-20201008_0002
Neem contact 
met ons op