Conflex-parkeergarage-Arnhem-20200901_0011

De robuuste kracht van gietvloeren

Gietvloeren

Conflex is een specialist in kunststof gietvloeren, geeft deskundig advies en bepaalt samen met u de gewenste uitstraling, de belasting en de uitvoering. De vloeren worden toegepast in onder meer winkels, productiebedrijven, kantoren, magazijnen, kantines, wasplaatsen, cleanrooms en natte ruimtes.

 

Kunststof gietvloeren hebben zeer veel voordelen. De vloeren zijn bijvoorbeeld makkelijk in het onderhoud, duurzaam en hebben een moderne uitstraling. Bovendien kunnen ze in allerlei kleuren worden samengesteld en naar wens worden afgewerkt. Denk hierbij aan een industriƫle anti-slipafwerking of wellicht een meer esthetische vloer voor uw ontvangstruimte, store-concept of showroom. Conflex kan u ook in dit geval van dienst zijn met deskundig advies.

202_2020_Zutphen_Babberich_020

Onze onderzoeksmethoden

Het onderzoek richt zich op de bestaande ondergrond, de belasting, veiligheid en de esthetische wens van de opdrachtgever. Het type ondergrond, vervuiling, scheurvorming en vochtigheid bepalen de eerste laag of lagen van het systeem. Visueel onderzoek is noodzakelijk, maar ook technisch onderzoek met meetapparatuur levert veel informatie op. Destructief onderzoek als breken en boren is bij twijfel een oplossing. Vooropgesteld: wij komen op locatie de situatie opnemen en het pakket van eisen bespreken.

Onze oplossingen

De oplossing is het resultaat van onderzoek en het eisenpakket. Een gietvloer is een relatief dikke en volledig dichte laag. De voorbewerking en -behandeling van de ondergrond is een absolute succesfactor. Hierop besparen wij nooit. Ook een nieuwe betonvloer is voor ons nooit vanzelfsprekend een goede basis. De kwaliteit moet altijd worden bepaald. Met de juiste voorbehandelingslagen weten wij op elk ondergrondtype en -kwaliteit een oplossing te bieden. Afhankelijk van verwachte beweging in de ondergrond, bijvoorbeeld scheuren, en verwachte belasting op de vloer kiezen wij voor een flexibele, polyurethane oplossing of starre epoxygebonden producten. Onderdeel van de totale vloerafwerking zijn de rand- en voegafwerkingen. Ook deze nemen wij mee in ons voorstel.

Het is essentieel om de juiste producten te combineren tot een perfect, duurzaam vloerafwerkingssysteem. Conflex begeleidt u in het volledige proces van vraagstelling tot bevredigend eindresultaat.

203_2020_Vloerrenovatie_Mahlerlaan_Amsterdam_004
Neem contact 
met ons op