Conflex-parkeergarage-Arnhem-20200903_0016

ALLES VOOR EEN SOLIDE ONDERGROND

VLOERRENOVATIE EN AFWERKING

Vloeren vormen de basis voor iedere bedrijfsactiviteit. Of het nu gaat om productiefaciliteiten, warehouses of parkeergarages: vloeren leveren een bijdrage aan de productiviteit en dragen bij aan gezond en veilig werken. Conflex biedt een totaalpakket voor herstel en afwerking van uw vloer, volledig ingericht op uw specifieke situatie.

Vloerreparatie

Conflex-vloerherstel-20201024_0001

Betonvloeren slijten, corroderen of breken door mechanische of chemische belasting. Daarnaast kan er sprake zijn van scheurvorming door een verkeerde bouwmethode of overbelasting van de vloer. In de werkmethode van Conflex worden onderzoek en analyse gecombineerd tot een klantgerichte oplossing.

Lees meer

Vloercoating

Conflex-parkeergarage-Arnhem-20201024_0032

Vloercoatings voor beton hebben een beschermende en een esthetische functie. Coating zorgt ervoor dat de constructievloer wordt beschermd en onderhoudsarm wordt. Vloercoating heeft ook een positieve invloed op het werkplezier en verbetert de veiligheid.  

Lees meer

Gietvloeren

Conflex-parkeergarage-Arnhem-20200901_0011

Conflex is een specialist in kunststof gietvloeren, geeft deskundig advies en bepaalt samen met u de gewenste uitstraling, de belasting en de uitvoering. De vloeren worden toegepast in onder meer winkels, productiebedrijven, kantoren, magazijnen, kantines, wasplaatsen, cleanrooms en natte ruimtes.

Lees meer
Neem contact 
met ons op