<

Betonrenovatie en bescherming

Conflex heeft de oplossing voor complexe betonrenovatie en –herstelwerkzaamheden. Terdege voorbereiding analyse en een plan van aanpak zijn de eerste vereiste voor een geslaagde betonrenovatie. Werken met beton vereist kennis en ervaring om de juiste reparatiemethode in te kunnen zetten.

Het begint uiteraard met de sanering van slecht, loszittend of aangetast beton. Terugbrengen tot aan de wapening, waarna een primer kan worden toegepast. Immers voorkoming van nieuwe schade kan alleen worden gewaarborgd door een goede corrosiebescherming.

Repareren is of handmatig, of in het geval van grotere schades met spuitbeton. Als er chloride geïnitieerde corrosie is, gebruikt Conflex kathodische bescherming in combinatie met betonreparatie.

Beschermende coating

Betoncoatings en/of verfsystemen zijn er om beton te beschermen en te verfraaien. Een betoncoating wordt in meerdere lagen aangebracht en dringt slechts in geringe mate door tot in de ondergrond. Deskundig advies en een uitgebreid advies van Conflex zorgt voor een ware metamorfose.