Conflex-heavy-lifting-3

Verplaatsen van constructies

Load transfers / heavy lifting

Het verplaatsen van een constructie is een uniek project. Het zijn complexe operaties die continue en absolute controle over de in de constructie ontstane spanningen vereisen. Freyssinet heeft daarom speciale apparatuur voor liften (heavy lifting) en transport (load transfer) ontwikkeld, waarbij sprake is van real-time controle en grote nauwkeurigheid.

Wij hebben wereldwijde ervaring op het gebied van verplaatsen van constructies. Denk hierbij aan volledige woningen, een oud station of een viaduct. De aanleiding is divers, van bouwfout tot behoud. Door een beheersing van het totale scala aan technieken zijn wij in staat de totale constructie op te pakken en verderop neer te zetten. 

Onze onderzoeksmethoden

Wij nemen het totale project voor onze rekening, van de benodigde engineering tot en met de uitvoering inclusief de begeleiding op het werk. Hiermee zijn wij in staat een duurzame en economische oplossing aan te bieden, van een kwalitatief hoogstaand niveau.

Conflex-heavy-lifting-b-1
Conflex-heavy-lifting-b-2

Onze oplossingen

Geen enkel object is gelijk, waardoor er altijd een project specifieke oplossing gemaakt moet worden. Omdat wij het totale project voor onze rekening nemen weten wij exact de mogelijkheden, zowel op locatie als vanaf de tekentafel. Dat maakt het voor ons en voor de opdrachtgever altijd éénduidig en overzichtelijk. Door de jarenlange, wereldwijde ervaring op dit gebied mogen wij ons een specialist noemen en zijn graag uw partner bij een voorkomend project.

Neem contact 
met ons op