204_2006_Eindhoven_Carbodur_013

Verduurzaming begint bij uw constructies

Constructieve technieken

De constructie is het skelet van uw pand of gebouw. De constructie is een samenstelling van verschillende bouwelementen waardoor er draagvermogen ontstaat. Zonder een goed functionerende constructie is deze niet geschikt voor de bedachte belasting. Door verschillende invloeden kan het draagvermogen van de constructie worden aangetast. Dat kan letterlijk tot levensbedreigende situaties leiden. Conflex biedt diverse oplossingen om dit te herstellen en daarmee de constructie te verduurzamen.

Constructieve versterking

204_2006_Eindhoven_Carbodur_013

Door een object constructief te versterken wordt het draagvermogen van de constructie hersteld of zelfs opgewaardeerd. Conflex herstelt betonnen draagconstructies nadat bijvoorbeeld de wapening in het beton is aangetast als gevolg van carbonatatie of chloride-indringing, maar ook als de constructie overmatige trekspanningen niet langer kan dragen.

LEES MEER

Kathodische bescherming

147-brunsbrug

Kathodische bescherming is een methode die ingrijpt in het elektrochemische corrosieproces. Met behulp van een elektrode gaat de wapening als kathode en de externe elektrode als anode in een elektrochemische cel functioneren, waardoor de corrosie en daarmee de schade aan het beton tot stilstand gebracht wordt.

LEES MEER
Neem contact 
met ons op