203_2009_Zwolle_wasstraat_Hulshof_003

Voorkom lekkage met onze kelder- afdichtingstechniek

Kelderafdichtingen

Een veelvoorkomende klacht van eigenaren zijn lekkende en vochtige kelders. Voor de gebruiker ergerlijk, want deze praktische ruimte wordt maar al te graag ingericht als opslag of kantoor. Conflex biedt de oplossing om van uw vochtprobleem af te komen.

Conflex-schadebeelden-008

Onze Onderzoeksmethoden

Een gericht vooronderzoek op locatie is de start van een grondige kelderrenovatie. Er kunnen veel oorzaken zijn voor vochtproblemen. De reden is doorgaans goed te achterhalen. Ons onderzoek begint altijd met een visueel onderzoek. Waar zit het probleem? Ontstaat er schade? Hoe zit het bouwtechnisch? Hoe ziet de omgeving van de kelder eruit? Wat is het bewoners-/ gebruikersgedrag? Na een grondige analyse weten wij welke stappen moeten worden ondernomen om tot een duurzame oplossing te komen.

Onze oplossingen

Na de analyse, met aansluitend de aanbevolen oplossing, gaat Conflex aan de slag. In sommige gevallen beperkt het zich tot enkele constructieve aanpassingen, maar veelal moet de kelder voorzien worden van een kelderafdichtingssysteem. Deze speciale systemen zorgen ervoor dat vochttransporten worden gestopt en vervuilingen, zoals veelvoorkomende zoutuitbloeiingen, worden opgeslagen in de poriƫn van het systeem. Deze systemen zijn al decennialang bewezen effectief. Wij kunnen met onze ervaring deze systemen voor u aanbrengen. Zo maakt u van uw vochtige kelder een gebruiksvriendelijke opslag of kantoorruimte.

Conflex-Injectie-20200923_0009
Neem contact 
met ons op