Conflex-Injectie-20200923_0010

Volledige beheersing van injectietechnieken

Injectietechnieken

Injectietechnieken is een specialisme dat Conflex in al haar facetten beheerst. Of het nu gaat om droge of watervoerende scheuren, star of flexibel, vloer of wand: Conflex beheerst de techniek en biedt een passende duurzame oplossing volgens geldende Europese normen.

Conflex-Injectie-20201006_0016

Onze onderzoeksmethoden

Een degelijk vooronderzoek is essentieel om een afdichting middels injectietechniek te starten. Injecteren vindt plaats in of achter de constructie, waardoor er altijd moet worden geboord ten behoeve van het plaatsen van injectiepackers. Het boorplan hangt af van de constructie, betondikte, wapening en situatie. Ook werkzaamheden uit het verleden moeten worden meegenomen in het onderzoek. Veel informatie is te verkrijgen via desk-research, maar vaak bepalen we met een boorkernonderzoek nauwkeurig welke injectiemethode geschikt is.

Onze Oplossingen

Als injectiespecialist kunnen wij voor elk vraagstuk op het gebied van injectietechnieken een oplossing bieden. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur en materialen. Of het nu gaat om een éénvoudige scheurafdichting in vloer of wand, of een gecompliceerde afdichting van een dilatatievoeg met speciale 2-K injectietechnologie: Conflex maakt het dicht.

Conflex-Injectie-20200923_0009
Neem contact 
met ons op