polynorm

Altijd de juiste afdichtingsmethode voor wand en vloer

Afdichtingstechnieken

Het afdichten van constructies is zeer specialistisch werk en vereist ervaring en vakkennis. Of het nu gaat om een dilatatievoeg, een brugvoeg of een vloeistofdichte voorziening: het is van belang om eerst de juiste diagnose te stellen en op basis daarvan de juiste afdichtingmethode te bepalen.

Injectietechnieken

Conflex-Injectie-20200923_0009

Injectietechnieken is een specialisme dat Conflex in al haar facetten beheerst. Of het nu gaat om droge of watervoerende scheuren, star of flexibel, vloer of wand: Conflex beheerst de techniek en biedt een passende duurzame oplossing volgens geldende Europese normen.

LEES MEER

Kelderafdichtingen

Conflex-parkeergarage-Arnhem-20200901_0008

Een veelvoorkomende klacht van eigenaren zijn lekkende en vochtige kelders. Voor de gebruiker ergerlijk, want deze praktische ruimte wordt maar al te graag ingericht als opslag of kantoor. Conflex biedt de oplossing om van uw vochtprobleem af te komen.

LEES MEER

Vloeistofdicht

203_2009_Zwolle_wasstraat_Hulshof_001

Binnen de industrie worden veel activiteiten met vloeistoffen gekenmerkt als ‘bodembedreigend’. De Verklaring Vloeistofdichte Vloeren dient 1x per 6 jaar te worden afgegeven door een daarvoor erkend inspectiebureau. Tijdens deze 6-jarige periode moet u ten aanzien van het onderhoud een jaarlijkse bedrijfsinterne controle organiseren. Conflex heeft de kennis om u hierbij van dienst zijn.

LEES MEER
Neem contact 
met ons op