<

Diensten

Betonrenovatie en bescherming

Betonrenovatie en bescherming

Met onze ervaring en vakkennis bieden wij oplossingen voor complexe betonrenovatie en –herstelwerkzaamheden en inzet van de juiste reparatiemethode. Waarbij voorbereiding, analyse en PVA vereiste zijn voor een geslaagde renovatie.

Vloeistofdichte vloeren benzinestation

Vloeistofdicht

Conflex verzorgt het gehele traject van vloeistofdichte vloeren waaronder ook het verkrijgen van een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening. Eerst inventariseren we hoe het is gesteld met de conditie van uw huidige vloer.

Staalconservering

Staalbescherming

Conflex maakt gebruik van anticorrosiesystemen, die specifiek zijn ontwikkeld voor bepaalde toepassingen. Of het nu gaat om staalconstructies binnen of buiten, bruggen of in de industrie wij hebben voor iedere type de juiste oplossing.

Kunststof gietvloer voor Koninklijke Auping

Vloeren

Kunststof gietvloeren hebben veel voordelen. De vloeren zijn bijvoorbeeld makkelijk in het onderhoud en hebben een moderne uitstraling. Samen met u bepalen we de gewenste uitstraling, belasting en de uitvoering.

Een dubbele zekerheid door brugvoegen

Afdichting

Het afdichten van constructies vereist ervaring en vakkennis. Of het nu gaat om een dilatatievoeg, een brugvoeg of beglazing: het is van belang om de juiste diagnose te stellen en hierop de juiste afdichtingmethode af te stemmen.

Reinigingsmiddelen en –systemen professionele markt

Reiniging en onderhoud

Conflex Oppervlaktebehandeling biedt een toonaangevend totaal cleaning concept voor een schoon reinigingsresultaat, bestaande uit kwalitatief hoogstaande reiniging met innovatieve reinigingsmiddelen en –systemen voor de professionele markt.

 Solar Bench ontworpen door Claudia van Riet

Montage

Elektriciteit voor het opladen van tablet, telefoon en e-bike in de openbare ruimte. Het gebruik van duurzame energie buitenshuis is met de Solar Bench nog nooit zo gemakkelijk geweest. En, het kost de gebruiker helemaal niets.

Direct Contact

* Verplichte velden