Conflex-parkeergarage-Arnhem-20200901_0007

Elastische vloerafwerking

Parkeergarage Eusebiushof

De parkeergarage Eusebiushof met een vloeroppervlak van 5.000 m2 is eigendom van de VVE Eusebiussingel en wordt gebruikt door onder meer gemeente, Rijkswaterstaat, bewoners en bezoekers. De garage bestaat uit twee niveaus (-1 en -2) en heeft naast het vloeroppervlak diverse toe- en afritten. 

Omdat er beweging en scheurvorming in het gebouw aanwezig is, is gevraagd om een elastisch coatings-systeem aan te brengen. Conflex heeft in samenwerking met Sika Nederland een op maat gemaakt systeem samengesteld.

Conflex-parkeergarage-Arnhem-20200904_0021

FASERING ZORGT VOOR MINDER OVERLAST

De parkeerfunctie is van essentieel belang en ieder moment dat de parkeergarage niet optimaal gebruikt kan worden, doet afbreuk aan de bedrijvigheid en het comfort van de bezoekers. De uitdaging was om de werkzaamheden snel uit te voeren, terwijl tegelijkertijd er zoveel mogelijk parkeerplaatsen beschikbaar moesten zijn. Snelheid betekende een kortere periode van hinder, maar hield tevens in dat er tijdens die periode minder parkeerplaatsen beschikbaar zouden zijn. Parkeergelegenheid betekende een lage mate van parkeerhinder, maar ook een langere doorlooptijd. In overleg met de opdrachtgever is een goed compromis gevonden in de fasering van dit werk.

Als merk van Freyssinet hebben we ook de benefits van een grote organisatie, zoals veilig werken, continuïteit en professionaliteit. Voor grote opdrachten en opdrachtgevers, zoals de Eusebiushof, zijn deze kenmerken kritisch en beslissend.

Neem contact 
met ons op